Teambuilding

Sett samarbeid og lagfølelse i fokus, bestill teambuilding i dag. Gjør noe hyggelig sammen utenfor arbeidsplassen. Vi tilbyr variert teambuilding, også med bespisning, for grupper fra 10 til 350 personer.

Gjør noe gøy sammen!

Ut på tur og opp i trærne. Ta med gjengen din i aktivitetsløyper, prøv zipline eller kjemp som lag i 5-kamp i Norges største klatrepark i naturlig skog. Garanterer god trening av lattermuskler og konkurranseinstinkt!

Ønsker dere å ta inn naturen på annet vis, hva med alpakkavandring eller quiz i grillhytta mens deilige håndtverkspølser ligger på O-fyren og godgjør seg?

5-kamp (1-1,5 timer) fra kr. 5.000,- inntil 10 pers, deretter kr. 390,- p.p. (2023 priser)

I 5-kamp deles dere i lag og konkurrerer i øvelser som øksekast, Kims lek, labyrint og mutter-skruing. Øvelser alle kan delta på. Ikke fysisk krevende, her trener vi mest lattermuskler og konkurranseinstinkt. Avslutter med «høytidelig» premieseremoni og nasjonalsang – humor i fokus!

Klatring (3 timer) fra kr. kr. 7500,- inntil 10 pers, deretter kr. 390,- p.p. (2023 priser)
pris gjelder også 3 timer kombinasjon 5-kamp/klatring

Klatring i vår fantastiske park er tilpasset alle nivåer. Her får dere muligheten til å prøve dere langs bakken og mellom trærne med instruktører som følger dere, hjelper og motiverer. Ingen forhåndskunnskap nødvendig, utstyr og opplæring inkludert.

Andre aktiviteter:
Alpakkavanding, Quiz, Øl- eller vinsmaking, Guidet omvisning på EAC Bilhistorisk senter, Live Musikk-Quiz, Escaperoom, Action Track, Afternoon Tea og Mini-bryggeri besøk.

 

Kombinere teambuilding med After-Zip? (15-350 personer)

Ønsker dere og fortsette dagen med en morsom ettermiddag og kveld med noe å bite i, god i glasset og herlig Livemusikk, er dette arrangementet for dere!

After-Zip hos oss kan gjennomføres som følger:
15:00                  Ankomst klatring (3t) eller 5-kamp (1 1/2 t) på tunet
16:30/18:00     Burger eller pølser på O-fyren i grillhytta – Zip-baren er åpen!
17:30/19:00      1 times live-musikk i Lavvoen. Syng med, dans, eller bare sitt og nyt!
19:00/20:30     Avreise.

All mat produseres av våre kokker på Smakfulle Rom på deilige lokale råvarer i sesong.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Fyll inn i skjema, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.

Vi skreddersyr ditt event med mat, aktiviter og musikk

Gå inn på ønsket arrangement for å se hva vi kan gjøre for deg. Og finner du ikke det du ønsker, så ta kontakt - vi skreddersyr et opplegg som passer til din gruppe.

Teambuilding

Ut på tur og opp i trærne. Ta med gjengen din i aktivitetsløyper, prøv zipline eller kjemp som lag i 5-kamp i Norges største klatrepark i naturlig skog. Garanterer god trening av lattermuskler og konkurranseinstinkt!

Kickoff

Sett av en dag utenfor egne lokaler. Start dagen med en fagdel på vårt konferansehotell, spis en deilig 2-retters lunsj, ta turen opp mellom trærne i vår Høyt&Lavt park og avslutt med middag og underholdning i Lavvoen.

Sommerfest

Nyt en herlig uforstyrret sommerkveld i skogen. Deilig grillmeny, god musikk og mulighet for tak over hodet ved dårlig vær. Ønsker du aktiviteter ordner vi selvfølgelig det. 15 stk eller 200 stk. Vi leverer!

Vinteraktivitet

Når snøen henger tungt på trærne rundt tunet, bakken er hvit og du starter ditt arrangement med varm drikke ved bålplassen og i grillhytta, da er vinteren i Norge et magisk tidspunkt å samle dine ansatte. Aktiviteter og middag i oppvarmet Lavvo gjør dagen perfekt!

lavvo

Julebord

Vår stjernepakke med gløgg og fenalår rundt bålet, 5-kamp på tunet og bugnende julebuffet i Lavvoen anbefales. Er dressen nypresset, er 4-rettes middag i festsalen vår et fantastisk alternativ. Partyduo eller taffel, ditt valg.

Møte, kurs og konferanse

Hos oss får du 2-dagers konferanser og dagkonferanser på Smakfulle Rom. Vil du ha en annen ramme rundt dagen din, tilbyr vi møtefasiliteter i Klatretunet Kafe, gjerne i kombinasjon med klatring eller 5-kamp i Høyt&Lavt Lillestrøm og middag i Lavvoen.