Teambuilding

Ut på tur og opp i trærne. Ta med gjengen din i aktivitetsløyper, prøv zipline eller kjemp som lag i 5-kamp i Norges største klatrepark i naturlig skog. Garanterer god trening av lattermuskler og konkurranseinstinkt! Ønsker dere å ta inn naturen på annet vis, hva med alpakkavandring eller quiz i grillhytta mens deilige håndtverkspølser ligger på O-fyren og godgjør seg?

Gjør noe gøy sammen!

Sett samarbeid og lagfølelse i fokus og bestill teambuilding i dag. Teambuilding kan være så mye, og hos oss kan dere velge hvor mye tid og hvor vanskelig dere ønsker at aktivitetene skal være. Noen liker å bli skikkelig slitne og tar den tøffeste utfordringen, mens andre synes det bare er hyggelig å gjøre noe sammen utenfor arbeidsplassen. Vi tilbyr teambuilding for grupper fra 10 til 350 personer.

Dere kan kjempe i femkamp, men likevel ha tid til å teste høydeskrekken med sikkerhetsutstyr i aktivitetsløypene våre. Noen ønsker å holde seg på bakken og da ordner vi aktiviteter slik at alle kan kjenne på mestring og føle glede. Ofte er det naturlig at vi begynner med aktiviteter sammen på bakken når dere skal ha teambuilding hos oss. Da deler vi opp i lag og konkurrerer mot hverandre. Etter dette kan vi beveger oss opp i trærne og utfordrer oss selv i aktivitetsløypene som har ulik vanskelighetsgrad. Vår erfaring er at de fleste ønsker å bruke litt av tiden til å prøve dette. Løypene består at over 240 aktivitetsutfordringer og du kan kjøre over 40 zipliner. Den høyeste ligger med startpunkt på 23 meter over bakken.

Smakfulle Event bruker Høyt & lavt Lillestrøm klatrepark som arena. Parken består av aktivitetsløyper som henger på ulik høyde mellom trærne med både balanse- og koordinasjonsøvelser i tillegg til de populære ziplinene. Løypene er merket med fargekoder og varierer i høyde og vanskelighetsnivå, og våre instruktører har god erfaring med å tilpasse aktivitetene til akkurat din gruppe. Vi har 20 løyper og over 40 zipliner i parken, så det er mye å velge i.

5-kamp  (1-1,5 timer)- Kr. 5.000,- inntil 10 pers, så 390,- p.p.

Klatring (3 timer) Fra kr. Kr. 7500,- inntil 10 pers, så 390,- p.p.
pris gjelder også kombinasjon 5-kamp/klatring

Naturopplevelser på bakken? Prøv vår natursti med Quiz eller hva med alpakkavandring mellom trærne?

 

Er After-Zip noe for dere?

Etter klatring er det deilig med noe godt å drikke, digge håndtverkspølser på O-fyren og live underholdning et par timer. Transport og overnatting tar vi oss av om du ønsker.
Vi tilpasser opplegget din gruppe, send mail for info og spørsmål til booking@smakfulleevent.no

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Fyll inn i skjema, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.

Vi skreddersyr ditt event med mat, aktiviter og musikk

Gå inn på ønsket arrangement for å se hva vi kan gjøre for deg. Og finner du ikke det du ønsker, så ta kontakt - vi skreddersyr et opplegg som passer til din gruppe.

Teambuilding

Ut på tur og opp i trærne. Ta med gjengen din i aktivitetsløyper, prøv zipline eller kjemp som lag i 5-kamp i Norges største klatrepark i naturlig skog. Garanterer god trening av lattermuskler og konkurranseinstinkt!

Kickoff

Sett av en dag utenfor egne lokaler. Start dagen med en fagdel på vårt konferansehotell, spis en deilig 2-retters lunsj, ta turen opp mellom trærne i vår Høyt&Lavt park og avslutt med middag og underholdning i Lavvoen.

Sommerfest

Nyt en herlig uforstyrret sommerkveld i skogen. Deilig grillmeny, god musikk og mulighet for tak over hodet ved dårlig vær. Ønsker du aktiviteter ordner vi selvfølgelig det. 15 stk eller 200 stk. Vi leverer!

Vinteraktivitet

Når snøen henger tungt på trærne rundt tunet, bakken er hvit og du starter ditt arrangement med varm drikke ved bålplassen og i grillhytta, da er vinteren i Norge et magisk tidspunkt å samle dine ansatte. Aktiviteter og middag i oppvarmet Lavvo gjør dagen perfekt!

lavvo

Julebord

Vår stjernepakke med gløgg og fenalår rundt bålet, 5-kamp på tunet og bugnende julebuffet i Lavvoen anbefales. Er dressen nypresset, er 4-rettes middag i festsalen vår et fantastisk alternativ. Partyduo eller taffel, ditt valg.

Møte, kurs og konferanse

Hos oss får du 2-dagers konferanser og dagkonferanser på Smakfulle Rom. Vil du ha en annen ramme rundt dagen din, tilbyr vi møtefasiliteter i Klatretunet Kafe, gjerne i kombinasjon med klatring eller 5-kamp i Høyt&Lavt Lillestrøm og middag i Lavvoen.