H&L Klatrepark

Nyt 3 timer i våre aktivitetsløyper oppe mellom trærne i Høyt & Lavt parken. Løypene er gradert i farger og passer for både utrente og de råeste tøffingene. Frisk luft, deilig natur, mye latter og litt støle muskler loves. OBS. vektbegrensning. Servering underveis er selvfølgelig mulig.

Morsomme aktiviteter høyt og lavt

Klatrepark med sele
En Høyt & Lavt park består av aktivitetsløyper som henger på ulik høyde mellom trærne med både balanse- og koordinasjonsøvelser i tillegg til de populære ziplinene.

Løypene er merket med fargekoder og varierer i høyde og vanskelighetsnivå, og våre instruktører har god erfaring med å tilpasse aktivitetene til akkurat din gruppe. Vi har 20 løyper og over 40 zipliner i parken, så det er mye å velge i.

Klatreparken består av hele 40 zipliner og over 240 aktivitetselementer. Ziplinene har varierende vaskelighetsgrad og er derfor en fion aktivitet for alle i gruppen. Vil du ha en skikkelig utfordringer kan du klatre opp til 23 meter for så å velge mellom fritt fall ned eller hoppe ut i zipline som går ned til bakkenivå.Høyt & Lavt Lillestrøm er åpen for alle i helger og skoleferier mellom april og oktober. Vi tar imot bedriftsgrupper også vinterstid.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Fyll inn i skjema, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.

Hva skal du arrangere?

Om du skal ha møte, sommerfest, julebord, eller annet arrangement så har vi aktivitetene som passer for din gruppe. Velg riktig arrangement under for å finne informasjon om ditt informasjon.

Natursti

Våre oppmerkede turstier på 2 og 2,6 km benyttes flittig av våre konferansekunder, men kan også benyttes sammen med andre aktiviteter.

H&L Klatrepark

Nyt noen timer i våre aktivitetsløyper, høyt oppe mellom trærne. Frisk luft, deilig natur, mye latter og litt støle muskler loves.

Zipline

– Adrenalinjunkie? Vår tøffeste zipline i Høyt & Lavt Lillestrøm starter på 23 meter over bakken og er også parkens lengste på 300 meter. Eller hva med et hopp med fritt fall fra tårnet vårt på 23 meter? Enjoy! 6-15 pers

Alpakkavandring

Det å rusle en tur med disse flotte dyrene i skogen er en utrolig hyggelig og avkoblende aktivitet. Passer like godt for store familiedager i Høyt & Lavt parken som aktivitet for konferansegrupper. Fra 6 personer 1-2 timer.

Actiontrack

Morsom og engasjerende lagaktivitet hvor dere utendørs i parken forflyttes fra A til B guidet av deres smarttelefoner, mange og varierte oppgaver underveis, også fysiske eller personlige om ønskelig. 10-200 personer 30 min til 3 timer. Kan kombineres med servering underveis.

Live underholdning

Overnatting i lavvo

Overnatting i Lavvoen for skoleklasser, lag og foreninger. Kombiner gjerne med klatring i Høyt&Lavt Lillestrøm.

Øl- og vinsmaking

Lyst til å prøve litt vinsmaking når dere er hos oss? I løpet av 1-2 timer tar vår somelier dere med på en reise i vinens spennende verden. Dere kan også, i samarbeid med våre lokale leverandører av øl, få smake godt, lokalt øl som har fått flere priser og utmerkelser, både i Norge og...

Live-musikk quiz

Underholdning og aktivitet i ett. Her synges låtene av vår quizmaster-sangfugl og dere lyttet, gjetter og nyter. 6-30 personer, perfekt til aperitiff eller som et innslag etter middag.

Quiz

Quiz. Vet du svaret på dette spørsmålet?

Vi skreddersyr ditt event med mat, aktiviter og musikk

Velkommen til en flott opplevelse hos Smakfulle Event. Her kan du velge blant mange morsomme aktiviteter både på bakken og oppe mellom trærne. Vi har fokus på gode råvarer og kan tilby alt fra enkle husmannskost til størrre grillmenyer med egen kokk, til hvite duker og 4 retters meny som er en opplvelse i seg selv.