Lagutfodring med diversity icebreaker

"Lagutfordring med Diversity Icebreaker" er en god blanding av enkel kartlegging av hvilken typer ansatte du har og morsom praktisk oppgaveløsning. DI gir dere fordelingen av de kreative, følelsessstyrte og strategene. Med dette i bakhodet, fordeles dere i lag og konkurrerer i aktivitetsløypene eller på bakken. Dere skal sammen løse oppgavene som tar dere gjennom løypa, og vil her se viktigheten av å ha alle mennesketyper med på laget.

Vil dere klatre, eller trives dere best på bakken, du velger!

Lagutfordring med DI – i klatreløypene:
Her må det løses oppgaver for å i det hele tatt slippe opp i løypene, men husk, noen må også være på bakken for at dere skal komme igjennom utfordringen sammen. Hjernetrim, fysikk, presisjon, empati og samarbeid – her får alle bidratt.

Lagutfordring med DI – på bakken:
Her må dere frigjøre en kollega før dere får fortsette moroa videre i oppgaveløypen på tunet. Hvordan kommer vi oss inn til neste post i Lavvoen? Er noen gode på tall? Hjernetrim, presisjon, empati og samarbeid – her får alle bidratt.

Begge variantene gjennomføres hele året, med mulighet for justeringer og gjennomføring innendørs om værgudene ikke spiller på lag.
Garanterer engasjement, lagfølelse og mye gøy for gruppen din.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Fyll inn i skjema, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.

Lagutfodring med diversity icebreaker

Kombiner enkel kartlegging av mennesketyper i ditt firma, og dra nytte av dette i praktisk oppgaveløsing ute i naturen.

Lagutfordring

Fastlåste kolleger, hjernetrim, praktisk oppgaveløsing og presisjon. Her får du alt, akkompagnert av latter fra gruppen.

H&L Klatrepark

Nyt noen timer i våre aktivitetsløyper, høyt oppe mellom trærne. Frisk luft, deilig natur, mye latter og litt støle muskler loves.

Alpakkavandring

Det å rusle en tur med disse flotte dyrene i skogen er en utrolig hyggelig og avkoblende aktivitet. Passer like godt for store familiedager i Høyt & Lavt parken som aktivitet for konferansegrupper. Fra 6 personer 1-2 timer.

Zipline

Ønsker dere et luftig tur mellom trærne? Her kan dere gjennomgå opplæring og få prøve dere i en løype med masse Zip!

Live underholdning

Lytt til en av våre faste musikere, eller kom med forslag til hvem du ønsker inn til ditt arrangement!

Øl- og vinsmaking

Vår nabo, Norum Bryggerier, loser dere igjennom smak og historien til dette fantastiske mikrobryggeriet. Besøk dit kan også organiseres.

Quiz

Vi tilpasser gjerne quiz til din bedrift med spørsmål om ansatte eller f.eks "hvor mange items solgte dere av topproduktet i fjor".

Live-musikk quiz

Underholdning og aktivitet i ett. Her synges låtene av vår quizmaster-sangfugl og dere lyttet, gjetter og nyter. 6-30 personer, perfekt til aperitiff eller som et innslag etter middag.

Natursti

Våre oppmerkede turstier på 2 og 2,6 km benyttes flittig av våre konferansekunder, men kan også benyttes sammen med andre aktiviteter og med oppgaver underveis.