Vinteraktivitet

Når snøen henger tungt på trærne rundt tunet, bakken er hvit og du starter ditt arrangement med varm drikke ved bålplassen og i grillhytta, da er vinteren i Norge et magisk tidspunkt å samle dine ansatte. Aktiviteter og middag i oppvarmet Lavvo gjør dagen perfekt!

Vinteraktivitet

Ta turen til vår koselige husmannsplass og få servert hjemmelaget julemeny i unike omgivelser. Kombiner gjerne julelunsj i lavvo med teambuilding eller møte i kaféen vår.

En julebordspakke består av:

Fakler ned fra parkeringsplass
Vi ønsker velkommen med aperitiff og en liten matbit i grillhytta
1,5 t med aktiviteter på bakken som passer for alle
Servering av julemat i lavvo eller kafé
Velg mellom lunsj- eller middagsservering
Varmbuffet med tradisjonell julemat og dessert
Musikkanlegg (kan bestille underholdning dersom ønskelig)
Alle rettigheter
Ta kontakt for tilbud!

Ta turen til vår koselige husmannsplass og få servert en hjemmelaget julemeny i unike omgivelser. Kombiner gjerne julelunsj i lavvo med teambuilding eller møte i kaféen vår. Moderne AV-utstyr og ventilasjon.

Du kan også velge:

Julelunsj fra kr 525,-
Julelunsj med femkamp fra kr 975,-
Julemiddag og femkamp fra kr 1150,-
Møteromspakke med julelunsj fra kr 845,-

Ved innkjøringen til Høyt & Lavt ligger vår konferansegård Smakfulle Rom. Her serveres nydelig julelunsj i delikate omgivelser. Ta kontakt dersom du ønsker info eller pris på møteromspakke, julebord eller et annet arrangement. Du kan også lese mer om Smakfulle Rom her.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Fyll inn i skjema, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.

Vi skreddersyr ditt event med mat, aktiviter og musikk

Smakfulle Rom har det deiligste innerom, Høyt & Lavt klatrepark har oppvarmet lavvo og masse morro å finne på ute, også på vinteren.

Teambuilding

Ut på tur og opp i trærne. Ta med gjengen din i aktivitetsløyper, prøv zipline eller kjemp som lag i 5-kamp i Norges største klatrepark i naturlig skog. Garanterer god trening av lattermuskler og konkurranseinstinkt!

Kickoff

Sett av en dag utenfor egne lokaler. Start dagen med en fagdel på vårt konferansehotell, spis en deilig 2-retters lunsj, ta turen opp mellom trærne i vår Høyt&Lavt park og avslutt med middag og underholdning i Lavvoen.

Sommerfest

Nyt en herlig uforstyrret sommerkveld i skogen. Deilig grillmeny, god musikk og mulighet for tak over hodet ved dårlig vær. Ønsker du aktiviteter ordner vi selvfølgelig det. 15 stk eller 200 stk. Vi leverer!

Vinteraktivitet

Når snøen henger tungt på trærne rundt tunet, bakken er hvit og du starter ditt arrangement med varm drikke ved bålplassen og i grillhytta, da er vinteren i Norge et magisk tidspunkt å samle dine ansatte. Aktiviteter og middag i oppvarmet Lavvo gjør dagen perfekt!

lavvo

Julebord

Vår stjernepakke med gløgg og fenalår rundt bålet, 5-kamp på tunet og bugnende julebuffet i Lavvoen anbefales. Er dressen nypresset, er 4-rettes middag i festsalen vår et fantastisk alternativ. Partyduo eller taffel, ditt valg.

Møte, kurs og konferanse

Hos oss får du 2-dagers konferanser og dagkonferanser på Smakfulle Rom. Vil du ha en annen ramme rundt dagen din, tilbyr vi møtefasiliteter i Klatretunet Kafe, gjerne i kombinasjon med klatring eller 5-kamp i Høyt&Lavt Lillestrøm og middag i Lavvoen.