Sommerfest

Nyt en herlig uforstyrret sommerkveld i skogen. Deilig grillmeny, god musikk og mulighet for tak over hodet ved dårlig vær. Ønsker du aktiviteter ordner vi selvfølgelig det. 15 stk eller 200 stk. Vi leverer!

Hva er en sommerfest for dere?

Tid til å nyte god mat og prate sammen, gjøre noe aktivt sammen, danse til god livemusikk utover kvelden eller kanskje litt av alt? Vi skreddersyr våre arrangementer så de passer etter deres ønske!

After-Zip i Høyt & Lavt Lillestrøm (15-350 personer).

Ønsker dere en morsom ettermiddag og kveld med aktivitet, noe å bite i, god i glasset og herlig Livemusikk, er dette arrangementet for dere!

After-Zip hos oss kan gjennomføres som følger:
15:00                  Ankomst klatring (3t) eller 5-kamp (1 1/2 t) på tunet
16:30/18:00     Burger eller pølser på O-fyren i grillhytta – Zip-baren er åpen!
17:30/19:00      1 times live-musikk i Lavvoen. Syng med, dans, eller bare sitt og nyt!
19:00/20:30     Avreise.

  • I 5-kamp deles dere i lag og konkurrerer i øvelser som øksekast, Kims lek, labyrint og mutter-skruing. Øvelser alle kan delta på. Ikke fysisk krevende, her trener vi mest lattermuskler og konkurranseinstinkt. Avslutter med «høytidelig» premieseremoni og nasjonalsang, humor i fokus!
  • Klatring er moro, samlende og gir stor mestringsfølelse for alle. Løypene er gradert fra oransje til sort, noen er lavt plassert mellom trærne mens andre og tøffere løyper er oppe blant tretoppene.  Opplæring og nødvendig utstyr inkludert.

 

  • På tunet i parken er grillhytten tilgjengelig med bål, skinn og kos i fokus. Vår 90 kvm store sprettboks (trampoline) i skogen er tilgjengelig og turstiene på 2 og 2,6 km starter rett bak kafebygget om noen vil korte ned klatretiden eller bare nyte nydelig natur.
  • Hjemmelagde burgere eller Håndtverkspølser fra Rosenberg med hjemmelaget tilbehør produsert av våre kokker på Konferansegården Smakfulle Rom.
  • Middag som f.eks. Grillbuffet eller Rustikk gryte servert i Lavvoen er det også en mulig.
  • Våre faste musikere er ekstremt gode på å lese sitt publikum og gir dere det dere «trenger», være seg slagere med høy allsangfaktor, Rock `n Roll eller dansbar musikk om dere føler for å riste løs.
  • Vi ordner felles transport og selvfølgelig utvidet/endrete tider på forespørsel

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Fyll inn i skjema, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.

storbondens utfordring

Kickoff

Sett av en dag utenfor egne lokaler. Start dagen med en fagdel på vårt konferansehotell, spis en deilig 2-retters lunsj, ta turen opp mellom trærne i vår Høyt&Lavt park og avslutt med middag og underholdning i Lavvoen.

Sommerfest

Nyt en herlig uforstyrret sommerkveld i skogen. Deilig grillmeny, god musikk og mulighet for tak over hodet ved dårlig vær. Ønsker du aktiviteter ordner vi selvfølgelig det. 15 stk eller 200 stk. Vi leverer!

Vinteraktivitet

Når snøen henger tungt på trærne rundt tunet, bakken er hvit og du starter ditt arrangement med varm drikke ved bålplassen og i grillhytta, da er vinteren i Norge et magisk tidspunkt å samle dine ansatte. Aktiviteter og middag i oppvarmet Lavvo gjør dagen perfekt!

Julebord i lavvo

Julebord

Vår stjernepakke med gløgg og fenalår rundt bålet, 5-kamp på tunet og bugnende julebuffet i Lavvoen anbefales. Er dressen nypresset, er 4-rettes middag i festsalen vår et fantastisk alternativ. Partyduo eller taffel, ditt valg.

Møte, kurs og konferanse

Hos oss får du 2-dagers konferanser og dagkonferanser på Smakfulle Rom. Vil du ha en annen ramme rundt dagen din, tilbyr vi møtefasiliteter i Klatretunet Kafe, gjerne i kombinasjon med klatring eller 5-kamp i Høyt&Lavt Lillestrøm og middag i Lavvoen.

Produksjon TV, film, reklame

Et hotell med 15 rom og de flotteste fasiliteter, en klatrepark i naturlig skog og store jorde-områder godt skjermet fra andre og med kort vei til Oslo, ligger forholdene til rette for godt og kreativt arbeid. Selvfølgelig med mulighet for matservering til crew og overnatting. Kombinere med en sosial happening, Det meste er mulig.