Julebord

14. desember kl. 18-23, "Julebord for småbedrifter" På smakfulle Rom inviterer til aperitiff ved bålet eller foran peisen, deilig julebuffet og live underholdning. Hyggelig for små bedrifter som vil ha litt mer enn et restaurant besøk, men er for små til å kjøre egne events. Velkommen til en trivelig førjulskveld hos oss på Smakfulle Rom. OBS: begrenset antall plasser, bindene påmelding innen 1. desember. Pris 995,- pr person.

Ny vri på julebordet? Opplev julestemning med julebord i lavvo.

Vår stjernepakke med gløgg og fenalår rundt bålet, 5-kamp på tunet og bugnende julebuffet i Lavvoen anbefales. Er dressen nypresset, er 4-rettes middag på Smakfulle Rom et fantastisk alternativ. Partyduo eller taffel, ditt valg.

Julebordspakke i lavvo

Årets julepakke fra oss ser ut som følger:

17:30                Ankomst grillplassen med fyr i bålplassen, og hjemmelaget gløgg/snack
18:00                5-kamp 1 ½ t med premieutdeling
19:30                Tradisjonell julebuffet inkl. dessert i Lavvo
20:30                1 times Live musikk fra scenen i Lavvoen
22:00                Takk for i dag

Vi har alle rettigheter

Tilvalg på forespørsel:

 • Alpakka selfiestasjon som en av øvelsene under 5-kamp
 • Gårds-quiz på tavler med musikk, hjernetrim og moro.
 • Utvidet tid på stedet
 • Felles transport
 • Andre aktiviteter

 

Generell info:

 • All vår mat er hjemmelaget av våre kokker på Smakfulle Rom. Det serveres tradisjonell julemat, ribbe og pinnekjøtt med tilbehør og riskrem til dessert.
 • Ved ankomst serveres en varm eplegløgg i krus på bålplassen med en snack av lefse og spekeskinke.
 • I 5-kamp deles dere i lag og konkurrerer i øvelser som Skru mutter, kims-lek, erteposekasting, og lignende, moro, og passer for alle og ekstrem trening av lattermusklene og konkurranseinstinkt.
 • Husk klær etter vær – aktivitet er i hovedsak utendørs (backup inne om det skulle bli helt ille.)
 • 1 times Live musikk må sjekkes opp for ledighet for hver booking
 • Stor gratis parkering og de beste sanitærfasiliteter
 • Bekreftet antall og allergier/matpreferanser må sendes oss senest 14 dager før arrangementsdato.

 

Bestill årets julebord på mail her

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Fyll inn i skjema, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.

Vi skreddersyr ditt event med mat, aktiviter og musikk

storbondens utfordring

Kickoff

Sett av en dag utenfor egne lokaler. Start dagen med en fagdel på vårt konferansehotell, spis en deilig 2-retters lunsj, ta turen opp mellom trærne i vår Høyt&Lavt park og avslutt med middag og underholdning i Lavvoen.

Sommerfest

Nyt en herlig uforstyrret sommerkveld i skogen. Deilig grillmeny, god musikk og mulighet for tak over hodet ved dårlig vær. Ønsker du aktiviteter ordner vi selvfølgelig det. 15 stk eller 200 stk. Vi leverer!

Vinteraktivitet

Når snøen henger tungt på trærne rundt tunet, bakken er hvit og du starter ditt arrangement med varm drikke ved bålplassen og i grillhytta, da er vinteren i Norge et magisk tidspunkt å samle dine ansatte. Aktiviteter og middag i oppvarmet Lavvo gjør dagen perfekt!

Julebord i lavvo

Julebord

Vår stjernepakke med gløgg og fenalår rundt bålet, 5-kamp på tunet og bugnende julebuffet i Lavvoen anbefales. Er dressen nypresset, er 4-rettes middag i festsalen vår et fantastisk alternativ. Partyduo eller taffel, ditt valg.

Møte, kurs og konferanse

Hos oss får du 2-dagers konferanser og dagkonferanser på Smakfulle Rom. Vil du ha en annen ramme rundt dagen din, tilbyr vi møtefasiliteter i Klatretunet Kafe, gjerne i kombinasjon med klatring eller 5-kamp i Høyt&Lavt Lillestrøm og middag i Lavvoen.

Produksjon TV, film, reklame

Et hotell med 15 rom og de flotteste fasiliteter, en klatrepark i naturlig skog og store jorde-områder godt skjermet fra andre og med kort vei til Oslo, ligger forholdene til rette for godt og kreativt arbeid. Selvfølgelig med mulighet for matservering til crew og overnatting. Kombinere med en sosial happening, Det meste er mulig.