Julebord

Ønsker du et annerledes julebord har du kommet til rett sted.

Ny vri på julebordet? Opplev julestemning med julebord i lavvo.

Vår stjernepakke med gløgg og fenalår rundt bålet, 5-kamp på tunet og bugnende julebuffet i Lavvoen anbefales. Er dressen nypresset, er 4-rettes middag på Smakfulle Rom et fantastisk alternativ. Partyduo eller taffel, ditt valg.

Julebordspakke i lavvo

Vår Julepakke i Lavvoen ser ut som følger:

18:00         Ankomst grillplassen med fyr i bålpannen, hjemmelaget gløgg og en snack med lefse og fenalår
18:30         5-kamp 1 ½ t
20:00         Julebuffet i Lavvo inkl. dessert
22:00         Avreise

Vi har alle rettigheter

Tilvalg på forespørsel:

  • Underholdning som f.eks. livemusikk, DJ eller Live Musikk-quiz
  • Felles transport til og fra

 

Generell info:

  • All vår mat er hjemmelaget av våre kokker på Smakfulle Rom.
  • I 5-kamp deles dere i lag og konkurrerer i øvelser som øksekast, kims-lek, erteposekasting, og lignende, moro, og passer for alle og ekstrem trening av lattermusklene
  • Husk klær etter vær – aktivitet er i hovedsak utendørs (backup inne om det skulle bli helt ille)
  • Stor gratis parkering og de beste sanitærfasiliteter

Pris (2022):
5.ooo,-             Leie Lavvo (man-ons 5.000, tors-fre 10.000, lør 15.000)
Inkluderer oppvarming, dekking og personell,
skinnfeller/reindekor og vask.
745,-              Julebuffet, gløgg og snack
10.000,-        Aktivitet inntil 10 personer, deretter 390,- pp

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Fyll inn i skjema, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.

Vi skreddersyr ditt event med mat, aktiviter og musikk

Teambuilding

Ut på tur og opp i trærne. Ta med gjengen din i aktivitetsløyper, prøv zipline eller kjemp som lag i 5-kamp i Norges største klatrepark i naturlig skog. Garanterer god trening av lattermuskler og konkurranseinstinkt!

Kickoff

Sett av en dag utenfor egne lokaler. Start dagen med en fagdel på vårt konferansehotell, spis en deilig 2-retters lunsj, ta turen opp mellom trærne i vår Høyt&Lavt park og avslutt med middag og underholdning i Lavvoen.

Sommerfest

Nyt en herlig uforstyrret sommerkveld i skogen. Deilig grillmeny, god musikk og mulighet for tak over hodet ved dårlig vær. Ønsker du aktiviteter ordner vi selvfølgelig det. 15 stk eller 200 stk. Vi leverer!

Vinteraktivitet

Når snøen henger tungt på trærne rundt tunet, bakken er hvit og du starter ditt arrangement med varm drikke ved bålplassen og i grillhytta, da er vinteren i Norge et magisk tidspunkt å samle dine ansatte. Aktiviteter og middag i oppvarmet Lavvo gjør dagen perfekt!

lavvo

Julebord

Vår stjernepakke med gløgg og fenalår rundt bålet, 5-kamp på tunet og bugnende julebuffet i Lavvoen anbefales. Er dressen nypresset, er 4-rettes middag i festsalen vår et fantastisk alternativ. Partyduo eller taffel, ditt valg.

Møte, kurs og konferanse

Hos oss får du 2-dagers konferanser og dagkonferanser på Smakfulle Rom. Vil du ha en annen ramme rundt dagen din, tilbyr vi møtefasiliteter i Klatretunet Kafe, gjerne i kombinasjon med klatring eller 5-kamp i Høyt&Lavt Lillestrøm og middag i Lavvoen.