Kickoff

Sett av en dag utenfor egne lokaler. Start dagen med en fagdel på vårt konferansehotell, spis en deilig 2-retters lunsj, ta turen opp mellom trærne i vår Høyt&Lavt park og avslutt med middag og underholdning i Lavvoen.

Fag, mat og moro.

Det å kombinere fag med litt moro kan gi ny energi, øke kreativiteten i gruppa og gi de ansatte muligheten til å bli kjent på en litt annen måte enn på kontoret. Vi lager et unikt arrangement for dere.

Kickoff hos oss kan se ut som følger:

08:30    Velkommen til møterom på Smakfulle Rom eller i Klatretunet kafe
13:00    2 timers aktivitet
15:00    Mingling på bålplassen – alle rettigheter
16:00    Takk for i dag

Lunsj på smakfulle Rom er dagens 2 retter, i Klatretunet Kafe serveres rustikk gryte og dagens dessert.

Tilvalg på forespørsel:

 • Avslutte dagen med middag i Lavvo
 • Livemusikk i Lavvo
 • Felles transport
 • Overnatting

 

Noen av aktivitetene du kan velge mellom:

 • Klatring i vår Høyt & Lavt park
 • 5-kamp
 • Alpakkavandring
 • Quiz
 • Øl- eller vinsmaking
 • Besøk på EAC Bilhistorisk senter
 • Annen aktivitet på forespørsel

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Fyll inn i skjema, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.

Vi skreddersyr ditt event med mat, aktiviter og musikk

Teambuilding

Ut på tur og opp i trærne. Ta med gjengen din i aktivitetsløyper, prøv zipline eller kjemp som lag i 5-kamp i Norges største klatrepark i naturlig skog. Garanterer god trening av lattermuskler og konkurranseinstinkt!

Kickoff

Sett av en dag utenfor egne lokaler. Start dagen med en fagdel på vårt konferansehotell, spis en deilig 2-retters lunsj, ta turen opp mellom trærne i vår Høyt&Lavt park og avslutt med middag og underholdning i Lavvoen.

Sommerfest

Nyt en herlig uforstyrret sommerkveld i skogen. Deilig grillmeny, god musikk og mulighet for tak over hodet ved dårlig vær. Ønsker du aktiviteter ordner vi selvfølgelig det. 15 stk eller 200 stk. Vi leverer!

Vinteraktivitet

Når snøen henger tungt på trærne rundt tunet, bakken er hvit og du starter ditt arrangement med varm drikke ved bålplassen og i grillhytta, da er vinteren i Norge et magisk tidspunkt å samle dine ansatte. Aktiviteter og middag i oppvarmet Lavvo gjør dagen perfekt!

lavvo

Julebord

Vår stjernepakke med gløgg og fenalår rundt bålet, 5-kamp på tunet og bugnende julebuffet i Lavvoen anbefales. Er dressen nypresset, er 4-rettes middag i festsalen vår et fantastisk alternativ. Partyduo eller taffel, ditt valg.

Møte, kurs og konferanse

Hos oss får du 2-dagers konferanser og dagkonferanser på Smakfulle Rom. Vil du ha en annen ramme rundt dagen din, tilbyr vi møtefasiliteter i Klatretunet Kafe, gjerne i kombinasjon med klatring eller 5-kamp i Høyt&Lavt Lillestrøm og middag i Lavvoen.