Zipline

Adrenalinjunkie? Vår tøffeste zipline starter på 23 meter over bakken og er også parkens lengste på 300 meter. Eller hva med et hopp med fritt fall fra tårnet vårt på 23 meter? Enjoy! 6-15 pers

Zipline er utrolig gøy

Vi har over 40 zipliner som er korte og lange, lavt over bakken og høyt oppe mellom trærne. Med andre ord finnes det noe som passer for alle.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Fyll inn i skjema, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.

=

Hva skal du arrangere?

Lyst til å kjøre zipline?

Vår lengste zipline er også vår høyeste og starter fra 23 meter og er 400 meter lang. Dette er kanskje utfordringen for de aller tøffeste? Har du lyst til å prøve, men synes 23 meter er i høyeste laget? Ikke fortvil, vi har et stort utvalg med utfordringer både lavt og høyt over bakken. For å kjøre zipline må dere igjennom et kort sikkerhetskurs og dere får utdelt klatresele og hjelm.

Lagutfodring med diversity icebreaker

Kombiner enkel kartlegging av mennesketyper i ditt firma, og dra nytte av dette i praktisk oppgaveløsing ute i naturen.

Lagutfordring

Fastlåste kolleger, hjernetrim, praktisk oppgaveløsing og presisjon. Her får du alt, akkompagnert av latter fra gruppen.

H&L Klatrepark

Nyt noen timer i våre aktivitetsløyper, høyt oppe mellom trærne. Frisk luft, deilig natur, mye latter og litt støle muskler loves.

Alpakkavandring

Det å rusle en tur med disse flotte dyrene i skogen er en utrolig hyggelig og avkoblende aktivitet. Passer like godt for store familiedager i Høyt & Lavt parken som aktivitet for konferansegrupper. Fra 6 personer 1-2 timer.

Zipline

Ønsker dere et luftig tur mellom trærne? Her kan dere gjennomgå opplæring og få prøve dere i en løype med masse Zip!

Live underholdning

Lytt til en av våre faste musikere, eller kom med forslag til hvem du ønsker inn til ditt arrangement!

Øl- og vinsmaking

Vår nabo, Norum Bryggerier, loser dere igjennom smak og historien til dette fantastiske mikrobryggeriet. Besøk dit kan også organiseres.

Quiz

Vi tilpasser gjerne quiz til din bedrift med spørsmål om ansatte eller f.eks "hvor mange items solgte dere av topproduktet i fjor".

Live-musikk quiz

Underholdning og aktivitet i ett. Her synges låtene av vår quizmaster-sangfugl og dere lyttet, gjetter og nyter. 6-30 personer, perfekt til aperitiff eller som et innslag etter middag.

Natursti

Våre oppmerkede turstier på 2 og 2,6 km benyttes flittig av våre konferansekunder, men kan også benyttes sammen med andre aktiviteter og med oppgaver underveis.

Vi skreddersyr ditt event med mat, aktiviter og musikk