Våre lokaler

Variasjonen på lokalene og områdene vi her har tilgang på er unik. Fra stilfulle lokaler med hvit duk på smakfulle Rom til rustikke omgivelser i lavvo og kafe nede i skogen.
Høyt & Lavt Lillestrøm

Store uteområder

Klatreparken med omkringliggende skog, jorder og store parkeringer. Bare fantasien setter grenser for bruksområder.

Garerobeanlegg med badstue

Vi har en stor garderobe med dusj og badstue, flott å leie om man er her på dagpakke, har fysisk aktivitet og vil avslutte med middag på Smakfulle Rom.

Treskestua

Et deilig rom med rundt bord til 8 stk og deilige sittegrupper. Ligger i tilknytning til Styrerommet vårt og er et deilig sted for pauser i en lang møtedag

Frokostrommet

Et hyggelig lyst rom med bord til max 14 personer. Her har vi blant annet øl- og vinsmakinger til mindre grupper, i tillegg til de koseligste frokoster for inne boende konferansegrupper.

Aktivitetsrom

Under arbeid

Vinterhage

Et innbydende rom med peis til gjennomføring av quiz, musikk-quiz eller en minikonsert for inne boende gjester på Smakfulle Rom.

15 hotellrom

Vi har på Smakfulle Rom 24 sengeplasser fordelt på 15 rom. Deilige Jensenmadrasser, unike tapet og tekstiler på alle rom og flotte bad gir den beste søvnen for din ledergruppe eller brudefølge.

Festsal

Jubileumsfest, bryllup eller konfirmasjon i de vakreste omgivelser? I festsalen kan det dekkes til opp til 90 stk. Et vakkert rom med originalt tretak fra den gamle låven og vakker fiskebensparkett gir en fantastisk ramme rundt vakre dekkede bord.

Møterom

Vi har flotte møterom med de fleste fasiliteter. Trenger du et grupperom til 4 stk, et styrerom til 12 stk eller kino-oppsett til 120 stk, vi kan hjelpe deg.

Grillhytta

Gapahuk i treverk med tak, sittebenker, pledd og skinn til 32 stk, O-fyr og bålplass utenfor. Varmelamper i taket. Benyttes både på dagtid og kveldstid.

Smakfulle Rom

Konferanse, Jubileumsfest, bryllup, konfirmasjon eller minnestund i de vakreste omgivelser? I festsalen kan det dekkes til opp til 90 stk. Et vakkert rom med originalt tretak fra den gamle låven og vakker fiskebensparkett gir en fantastisk ramme rundt vakre dekkede bord.

Klatretunet kafe

En koselig perle i hjertet av Høyt & Lavt parken vår. Sitteplasser til 45 stk. Benyttes til både selskaper og møterom for de som vil ha litt rustikke omgivelser. Topp å kombinere med aktivitet i parken.

Koselig lavvo med plass til 80 pers

Lavvo

Reinskinn på benkene og reinhorn-lamper og t-lysestaker gir vår Lavvo med sitteplasser opp til 80 stk gir en herlig atmosfære for bedriftssamlinger, temafester, bryllup og selskaper.

Hva skal du arrangere?

Gå inn på ønsket arrangement for å se hva vi kan gjøre for deg. Og finner du ikke det du ønsker, så ta kontakt - vi skreddersyr et opplegg som passer til din gruppe.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Fyll inn i skjema, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.

Vi skreddersyr ditt event med mat, aktiviter og musikk

Vi skreddersyr ditt arrangement