Teambuilding

Under finner du en oversikt over teambuildingsaktivitene vi kan tilby. Vet du ikke helt hva du ønsker, men vil at vi skal tilpasse et opplegg til din gruppe? Ta kontakt med oss, så ordner vi det.

Lagutfodring med diversity icebreaker

Kombiner enkel kartlegging av mennesketyper i ditt firma, og dra nytte av dette i praktisk oppgaveløsing ute i naturen.

Lagutfordring

Fastlåste kolleger, hjernetrim, praktisk oppgaveløsing og presisjon. Her får du alt, akkompagnert av latter fra gruppen.

storbondens utfordring

Storbondens utfordring

Enkle øvelser for alle eller en fysisk prøvelse? Vi gir deg det du ønsker.

H&L Klatrepark

Nyt noen timer i våre aktivitetsløyper, høyt oppe mellom trærne. Frisk luft, deilig natur, mye latter og litt støle muskler loves.

Alpakkavandring

Det å rusle en tur med disse flotte dyrene i skogen er en utrolig hyggelig og avkoblende aktivitet. Passer like godt for store familiedager i Høyt & Lavt parken som aktivitet for konferansegrupper. Fra 6 personer 1-2 timer.

Zipline

Ønsker dere et luftig tur mellom trærne? Her kan dere gjennomgå opplæring og få prøve dere i en løype med masse Zip!

Live underholdning

Lytt til en av våre faste musikere, eller kom med forslag til hvem du ønsker inn til ditt arrangement!

Øl- og vinsmaking

Vår nabo, Norum Bryggerier, loser dere igjennom smak og historien til dette fantastiske mikrobryggeriet. Besøk dit kan også organiseres.

Quiz

Vi tilpasser gjerne quiz til din bedrift med spørsmål om ansatte eller f.eks «hvor mange items solgte dere av topproduktet i fjor».

Live-musikk quiz

Underholdning og aktivitet i ett. Her synges låtene av vår quizmaster-sangfugl og dere lyttet, gjetter og nyter. 6-30 personer, perfekt til aperitiff eller som et innslag etter middag.

Natursti

Våre oppmerkede turstier på 2 og 2,6 km benyttes flittig av våre konferansekunder, men kan også benyttes sammen med andre aktiviteter og med oppgaver underveis.

Hva skal du arrangere?

Om du skal ha møte, sommerfest, julebord eller annet arrangement så har vi aktiviteten som passer for din gruppe. Velg riktig arrangement under for å finne pakker og priser

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Fyll inn i skjema, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.

Vi hadde det utrolig gøy hos Smakfulle Event.

Ull/Kisa håndball

Vi skreddersyr ditt event med mat, aktiviteter og musikk

Gå inn på ønsket arrangement for å se hva vi kan gjøre for deg. Og finner du ikke det du ønsker, så ta kontakt - vi skreddersyr et opplegg som passer til din gruppe.

Vi skreddersyr ditt arrangement