Temafest

Med en Lavvo til 120 personer i skogkanten og grillhytte like ved siden av, er veien kort til temafester med både cowboyer og vikinger. Vi får ikke mer moro enn vi lager selv, og vi elsker å ha det gøy!

Viking for en dag?

Bor det en viking i deg? Hva med å invitere til vikingparty med kjøtt stekt i stekegrop eller kjøtt/fisk eller suppe over bålet. Lavvo med reinskinn på alle benker og reinhorn-dekor. Mjød i horn til aperitiff, konkurranse med øksekast, saging, slegge eller kjærringbæring, tørrfisk til snacks? Her ligger det meste til rette for en morsom og annerledes opplevelse for dine ansatte.

Temafest som Viking-Party gir ikke bare mulighet for utkledning  og latteren det skaper, men også en unik mulighet for å ta opp gamle leker som kjærring-bæring og en smak av tidligere tiders mattradisjoner. (20-50 personer)

En kveld her kan se ut som følger:
18:00   Ankomst – Velkommen med aperitiff
18:30   5-kamp – «The Viking-way»
20:00   Middag – helstekt dyr med herlig tilbehør fra buffeten inkl. dagens dessert
21:30    1 times Live musikk – dans, latter og moro
23:00   Takk for i dag

 

Tilvalg på forespørsel:

  • Kostymer (gå «all in» eller kun hjelmer til alle)
  • Transport tur/retur
  • Overnatting

Andre temaer?

  • Cowboy party
  • After-Zip med Livemusikk
  • Halloween fest
  • Bondefest
  • Karneval
  • Beach party
  • «Unnskyld, har jeg kommet feil?»

 

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Fyll inn i skjema, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.

Vi skreddersyr ditt event med mat, aktiviter og musikk

storbondens utfordring

Kickoff

Sett av en dag utenfor egne lokaler. Start dagen med en fagdel på vårt konferansehotell, spis en deilig 2-retters lunsj, ta turen opp mellom trærne i vår Høyt&Lavt park og avslutt med middag og underholdning i Lavvoen.

Sommerfest

Nyt en herlig uforstyrret sommerkveld i skogen. Deilig grillmeny, god musikk og mulighet for tak over hodet ved dårlig vær. Ønsker du aktiviteter ordner vi selvfølgelig det. 15 stk eller 200 stk. Vi leverer!

Vinteraktivitet

Når snøen henger tungt på trærne rundt tunet, bakken er hvit og du starter ditt arrangement med varm drikke ved bålplassen og i grillhytta, da er vinteren i Norge et magisk tidspunkt å samle dine ansatte. Aktiviteter og middag i oppvarmet Lavvo gjør dagen perfekt!

Julebord i lavvo

Julebord

Vår stjernepakke med gløgg og fenalår rundt bålet, 5-kamp på tunet og bugnende julebuffet i Lavvoen anbefales. Er dressen nypresset, er 4-rettes middag i festsalen vår et fantastisk alternativ. Partyduo eller taffel, ditt valg.

Møte, kurs og konferanse

Hos oss får du 2-dagers konferanser og dagkonferanser på Smakfulle Rom. Vil du ha en annen ramme rundt dagen din, tilbyr vi møtefasiliteter i Klatretunet Kafe, gjerne i kombinasjon med klatring eller 5-kamp i Høyt&Lavt Lillestrøm og middag i Lavvoen.

Produksjon TV, film, reklame

Et hotell med 15 rom og de flotteste fasiliteter, en klatrepark i naturlig skog og store jorde-områder godt skjermet fra andre og med kort vei til Oslo, ligger forholdene til rette for godt og kreativt arbeid. Selvfølgelig med mulighet for matservering til crew og overnatting. Kombinere med en sosial happening, Det meste er mulig.