Produksjon TV, film, reklame

Vi har et hotell med 15 rom og de flotteste fasiliteter, en klatrepark i naturlig skog og store jorder, godt skjermet fra andre og med kort vei til Oslo, ligger forholdene til rette for godt og kreativt arbeid. Selvfølgelig med mulighet for matservering til crew og overnatting. Kombinere med en sosial happening. Det meste er mulig.

1000 dekar til din disposisjon.

Med god plass inne og utendørs kommer det mange muligheter. Området rundt og hotellet har blitt brukt til fotoshoots, billansering, serieinnspilling på hotellet, date-utfordringer i klatreparken og film-lokasjon.
Du har manus – vi har location.

Område med mange muligheter.

Med vårt flotte hotell med 15 rom, enorme uteområder, Høyt & Lavt parken med aktivitetsløyper, Zip-lines og Kafebygg og stor Lavvo er mulighetene mange for serie og filminnspilling.

Vi har hatt dating-aktivitet i løypene i parken, fotoshoot på Smakfulle Rom med den flotte fiskebensparketten som bakteppe, hotellrommene har vært aktivt i bruk, som hotellrom og folk «har gått seg vill» i skogen rundt oss.

Du har ideene og planene, vi stiller med området og selvfølgelig også crewmat om dere trenger det.

 

Våre «ting utenom det vanlige»:

  • Lavvo med 120 sitteplasser, scene og bar
  • Aktivitetsløyper og Ziplines høyt og lavt mellom trærne
  • Åpent tun i skogen
  • Flott tradisjonelt gårdstun med gamle og nye hus, stabbur, låvebru og flaggstang
  • Store skogområder med høye og gamle trær
  • 10 km barkede turstier i skogen
  • 15 unike hotellrom
  • Festsal med en enorm, moderne lysekrone og flott fiskebensparkett
  • Badstue og fellesgarderobe
  • Eplehage

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Fyll inn i skjema, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.

storbondens utfordring

Kickoff

Sett av en dag utenfor egne lokaler. Start dagen med en fagdel på vårt konferansehotell, spis en deilig 2-retters lunsj, ta turen opp mellom trærne i vår Høyt&Lavt park og avslutt med middag og underholdning i Lavvoen.

Sommerfest

Nyt en herlig uforstyrret sommerkveld i skogen. Deilig grillmeny, god musikk og mulighet for tak over hodet ved dårlig vær. Ønsker du aktiviteter ordner vi selvfølgelig det. 15 stk eller 200 stk. Vi leverer!

Vinteraktivitet

Når snøen henger tungt på trærne rundt tunet, bakken er hvit og du starter ditt arrangement med varm drikke ved bålplassen og i grillhytta, da er vinteren i Norge et magisk tidspunkt å samle dine ansatte. Aktiviteter og middag i oppvarmet Lavvo gjør dagen perfekt!

Julebord i lavvo

Julebord

Vår stjernepakke med gløgg og fenalår rundt bålet, 5-kamp på tunet og bugnende julebuffet i Lavvoen anbefales. Er dressen nypresset, er 4-rettes middag i festsalen vår et fantastisk alternativ. Partyduo eller taffel, ditt valg.

Møte, kurs og konferanse

Hos oss får du 2-dagers konferanser og dagkonferanser på Smakfulle Rom. Vil du ha en annen ramme rundt dagen din, tilbyr vi møtefasiliteter i Klatretunet Kafe, gjerne i kombinasjon med klatring eller 5-kamp i Høyt&Lavt Lillestrøm og middag i Lavvoen.

Produksjon TV, film, reklame

Et hotell med 15 rom og de flotteste fasiliteter, en klatrepark i naturlig skog og store jorde-områder godt skjermet fra andre og med kort vei til Oslo, ligger forholdene til rette for godt og kreativt arbeid. Selvfølgelig med mulighet for matservering til crew og overnatting. Kombinere med en sosial happening, Det meste er mulig.