Storbondens utfordring

Med inspirasjon fra «Mesternes mester» og «71 grader nord» setter vi sammen morsomme aktiviteter. Dere deles i lag og konkurrerer i øvelser som øksekast, melkespann, labyrint m.m. Garantert trening av lattermuskler og konkurranseinstinkt. Avsluttes med premieutdeling. 1,5 t fra 6 personer

Morsomme aktiviteter som passer for alle!

Lyst til å arrangere teambuilding for de på jobben?

Teambuilding skal være noe alle kan delta på og da er vel det fint at man også kan velge aktiviteter som foregår på bakken? Hos oss legger tilrettelegger vi arrangementet slik at det passer for alle som er med.

Du har sikkert sett øksekast på Farmen, men kanskje ikke fått mulighet til å prøve denne aktiviteten selv enda? Andre øvelser vi har er labyrint, domino, balansekunst, melkespann, kims lek m.m. Vi har lang erfaring med teambuilding og tester stadig ut nye morsomme aktiviteter. Du kan også kombinere storbondens utfordring med aktivitet i klatreparken når du er hos oss.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Fyll inn i skjema, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.

Hva skal du arrangere?

Om du skal ha møte, sommerfest, julebord, eller annet arrangement så har vi aktivitetene som passer for din gruppe. Velg riktig arrangement under for å finne pakker og priser.

Flere aktiviteter...

Kombiner gjerne femkamp med aktivitetsløypene eller andre aktiviteter. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Se de ulike aktivitetene her

Lagutfodring med diversity icebreaker

Kombiner enkel kartlegging av mennesketyper i ditt firma, og dra nytte av dette i praktisk oppgaveløsing ute i naturen.

Lagutfordring

Fastlåste kolleger, hjernetrim, praktisk oppgaveløsing og presisjon. Her får du alt, akkompagnert av latter fra gruppen.

H&L Klatrepark

Nyt noen timer i våre aktivitetsløyper, høyt oppe mellom trærne. Frisk luft, deilig natur, mye latter og litt støle muskler loves.

Alpakkavandring

Det å rusle en tur med disse flotte dyrene i skogen er en utrolig hyggelig og avkoblende aktivitet. Passer like godt for store familiedager i Høyt & Lavt parken som aktivitet for konferansegrupper. Fra 6 personer 1-2 timer.

Zipline

Ønsker dere et luftig tur mellom trærne? Her kan dere gjennomgå opplæring og få prøve dere i en løype med masse Zip!

Live underholdning

Lytt til en av våre faste musikere, eller kom med forslag til hvem du ønsker inn til ditt arrangement!

Øl- og vinsmaking

Vår nabo, Norum Bryggerier, loser dere igjennom smak og historien til dette fantastiske mikrobryggeriet. Besøk dit kan også organiseres.

Quiz

Vi tilpasser gjerne quiz til din bedrift med spørsmål om ansatte eller f.eks "hvor mange items solgte dere av topproduktet i fjor".

Live-musikk quiz

Underholdning og aktivitet i ett. Her synges låtene av vår quizmaster-sangfugl og dere lyttet, gjetter og nyter. 6-30 personer, perfekt til aperitiff eller som et innslag etter middag.

Natursti

Våre oppmerkede turstier på 2 og 2,6 km benyttes flittig av våre konferansekunder, men kan også benyttes sammen med andre aktiviteter og med oppgaver underveis.

Vi skreddersyr ditt event med mat, aktiviteter og musikk

Velkommen til en flott opplevelse hos Smakfulle Event. Her kan du velge blant mange morsomme aktiviteter både på bakken og oppe mellom trærne. Vi har fokus på gode råvarer og kan tilby alt fra enkle husmannskost til størrre grillmenyer med egen kokk, til hvite duker og 4 retters meny som er en opplevelse i seg selv.