15 hotellrom

Vi har på Smakfulle Rom 24 sengeplasser fordelt på 15 rom. Deilige Jensenmadrasser, unike tapet og tekstiler på alle rom og flotte bad gir den beste søvnen for din ledergruppe eller brudefølge.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Vi skreddersyr arrangement og tilpasser til ditt behov. Fyll inn i skjema, så sender vi et uforpliktende tilbud til deg. Vi svarer på henvendelser mandag til fredag kl 08.00 - 16.00. Dersom din henvendelse haster ber vi deg ta kontakt på telefon 40 00 15 08.

Natursti

Våre oppmerkede turstier på 2 og 2,6 km benyttes flittig av våre konferansekunder, men kan også benyttes sammen med andre aktiviteter.

H&L Klatrepark

Nyt noen timer i våre aktivitetsløyper, høyt oppe mellom trærne. Frisk luft, deilig natur, mye latter og litt støle muskler loves.

Zipline

– Adrenalinjunkie? Vår tøffeste zipline i Høyt & Lavt Lillestrøm starter på 23 meter over bakken og er også parkens lengste på 300 meter. Eller hva med et hopp med fritt fall fra tårnet vårt på 23 meter? Enjoy! 6-15 pers

Alpakkavandring

Det å rusle en tur med disse flotte dyrene i skogen er en utrolig hyggelig og avkoblende aktivitet. Passer like godt for store familiedager i Høyt & Lavt parken som aktivitet for konferansegrupper. Fra 6 personer 1-2 timer.

Actiontrack

Morsom og engasjerende lagaktivitet hvor dere utendørs i parken forflyttes fra A til B guidet av deres smarttelefoner, mange og varierte oppgaver underveis, også fysiske eller personlige om ønskelig. 10-200 personer 30 min til 3 timer. Kan kombineres med servering underveis.

Live underholdning

Overnatting i lavvo

Overnatting i Lavvoen for skoleklasser, lag og foreninger. Kombiner gjerne med klatring i Høyt&Lavt Lillestrøm.

Øl- og vinsmaking

Lyst til å prøve litt vinsmaking når dere er hos oss? I løpet av 1-2 timer tar vår somelier dere med på en reise i vinens spennende verden. Dere kan også, i samarbeid med våre lokale leverandører av øl, få smake godt, lokalt øl som har fått flere priser og utmerkelser, både i Norge og...

Live-musikk quiz

Underholdning og aktivitet i ett. Her synges låtene av vår quizmaster-sangfugl og dere lyttet, gjetter og nyter. 6-30 personer, perfekt til aperitiff eller som et innslag etter middag.

Quiz

Quiz. Vet du svaret på dette spørsmålet?